CURS 2018-19

Nombre de cantaires: 52 (de 1r a 4t d'ESO)

Ja tenim coral! El curs 2018-2019 creem una coral a l'Institut Antoni Pous i Argila. En un procés participatiu, li posem nom: fem una crida perquè la gent proposi noms i en un dels assajos triem el que ens agrada més: Khoreia. El nom que ens va proposar el professor de grec, en Joan Silva, i que es refereix al nom que tenia a l'antiga Grècia l'art de cantar i ballar en grup. Aquesta paraula és, a més, l'origen etimològic de les paraules cor i coral.


ACTIVITATS 2018-2019 Visita del cor Safari d'Uganda (23/10/2018). Al matí vam fer una jornada amb tallers de música, percussió i moviment, vam compartir un dinar de carmanyola amb els cantaires del Cor Safari i vam fer un petit concert conjunt. Va ser la primera actuació del cor Khoreia!
Concert de Nadal (23/12/2018). La coral de Manlleu Serpencanta ens va convidar a participar en un concert de Nadal conjunt amb ells i amb la coral Pessic de Gòspel, a l'església de la Salle de Manlleu. Per primera vegada, les famílies ens van poder sentir cantar!XXV Trobada de Corals de Secundària (09/05/2019, Cervera). Vam tenir la sort de poder participar en un gran esdeveniment: una trobada general de corals de secundària de Catalunya, per celebrar el XXV aniversari de l'esdeveniment. En un acte multitudinari, vam participar en un dels dos concerts organitzats al teatre de la Passió de Cervera i vam completar la jornada amb activitats i tallers on vam conèixer i compartir estona amb cantaires de tot Catalunya!

Projecte Clavé XXI (16/06/2019, Barcelona). Finalment, vam acabar el curs participant en la cantata "Gaia, una cantata interestelar" al Palau de la Música, juntament amb la resta de corals dels centres educatius de Manlleu (amb la coordinació del Pla Educatiu d'Entorn de Manlleu) i altres corals del projecte Clavé XXI. Tota una experiència en un entorn meravellós! Molt emocionant!